OPPBEVARING

Håndtering av brød

 

Ved servering innen 24 timer

Oppbevar i papirpose eller i et tøystykke i romtemperatur (plastpose gjør skorpen myk). Etter oppskjæring legg oppskjært side mot brødfjøla.

 

Ved servering etter 24 timer

Oppbevar i papirpose eller i et tøystykke i romtemperatur og legg dette i en brødboks. Brød som har blitt skjært i kan oppbevares i romtemperatur i opp til 3 dager.

 

Nedfrysing opp til 2 måneder

Hvis du ikke bruker hele brødet innen 3 dager, kan du fryse en del av brødet dagen du kjøper det i en tett plastpose. Tin brødet uten å åpne plastposen slik at brødet kan ta til seg noe av fuktigheten igjen. Deretter kan du legge det i ovnen i 5 minutter på 205 grader. Ta gjerne litt vann i en ildfast skål i ovnen for å tilføre fuktighet.

 

Gina M. Schønheyder