OPPBEVARING

Håndtering av brød

 

Ved servering innen 24 timer

Oppbevar i papirpose eller i et tøystykke i romtemperatur (plastpose gjør skorpen myk). Etter oppskjæring legg oppskjært side mot brødfjøla.

 

Ved servering etter 24 timer

Oppbevar i papirpose eller i et tøystykke i romtemperatur og legg dette i en brødboks. Brød som har blitt skjært i kan oppbevares i romtemperatur i opp til 3 dager.

 

Nedfrysing opp til 2 måneder

Hvis du ikke bruker hele brødet innen 3 dager, kan du fryse en del av brødet dagen du kjøper det i en tett plastpose. Tin brødet uten å åpne plastposen slik at brødet kan ta til seg noe av fuktigheten igjen. Deretter kan du legge det i ovnen i 5 minutter på 205 grader. Ta gjerne litt vann i en ildfast skål i ovnen for å tilføre fuktighet.

 

Gina M. Schønheyder

KONTAKT

Telefon +47 48 95 98 08

E-post post@spro.no

© 2015 Baco AS.

FØLG OSS
  • Facebook Grunge
  • Black Google+ Icon
  • Instagram Grunge
ADRESSE

Ola Setroms veg 38

7340 Oppdal

Norge

ÅPNINGSTIDER

Mandag-Torsdag  9-17

(juli: 8-18)

Fredag  9-19

Lørdag  9-18

Søndag  10-17

LOKALMAT